Jag kommer ihåg den där eftermiddagen i april, jag kommer ihåg det som igårJag satte mig på din sängkant. Du hade ryggen mot mig och ansiktet mot datorskärmen. Du snurrade från sida till sida på din stol. Det fick mig alltid att minnas när du sa att du köpt den för att du snabbare skulle kunna titta på mig. Så snurrade du ett halvt varv och vi satt nu mittemot varandra. Du kastade en blick ut genom fönstret på dom lekande barnen, kanske önskade du att livet var lika lätt som när man var liten. Ditt ansikte försvann ner i ditt knä och du avbröt mina tankar. 
- Det här funkar inte längre. Mitt hjärta slutade slå.
- Jag önskar att mina känslor var lika starka som förut. Jag hörde honom fortsätta, men jag lyssnade inte utan försvann in i mig själv. Plötsligt märkte jag att han väntade på mig, att jag skulle säga något men jag antar att han inte såg dom blöta prickarna som bildats på mina jeans. Alla våra minnen for förbi och jag kunde höra alla ord han någonsin sagt till mig. Det kändes som att vi satt tysta i flera minuter och det enda man hörde var ljudet av hans väckarklocka. Jag ställde mig upp hastigt och tog ett par snabba steg mot dörren.
- Vart ska du? sa han med ett förvånandsvärt tonfall.
- Jag hatar när folk ser mig gråta sa jag och stängde dörren till hans rum, i samma ögonblick stängdes alla dörrar mellan oss och dörren till mitt hjärta. Han hade inte längre rätt till nyckeln.Texten har noll procent sanningshalt och det enda koppling till mig är att jag skrev den.

Kommentarer
Postat av: nikki

det var bland det finaste jag läst, du har sån otrolig talang vännen <3

2010-12-05 @ 18:49:29
Postat av: Linn

åh tack sötnos, det betyder mycket <3

2010-12-05 @ 19:03:23
URL: http://decodemythoughts.blogg.se/
Postat av: lisa

jag rös i hela kroppen när jag läste det, du borde skriva mer sånt i din blogg :)!

2010-12-05 @ 20:58:47
Postat av: Emmy

alltså Shit. har du skrivit den? Den var sjukt bra, du är ju grym på att skriva texter, du har en grym talang helt klart! <3

2010-12-05 @ 23:33:09
URL: http://radiancee.blogg.se/
Postat av: Titti

skriv meeeer sånt! skitbra!

2010-12-06 @ 18:37:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0