MAYBE YOU'RE NOT THE ONE, OR MAYBE YOU'RE JUST PLAIN


MAYBE YOU SHOULDN'T KEEP LOOKING FOR SOMETHING BETTER THAN PERFECT


Jag hittar mig inte längre, känner inte igen mig själv längre. Jag längtar härifrån, och vill tillbaks.Should I give up or should I just keep chasing pavements, even if it leads nowhere?


If we could see the miracle of a single flower clearly, our whole life would change


I'M A DANCEFLOOR LOVERYOU WON'T FIND NO LADY WHO DOES IT LIKE I DOES IT


DU ÄR EN SAGA FÖR GOD FÖR ATT VARA SANNUnder ytan Finns det skratt och gråt. Det finns mycket där som händer som vi inte kan förstå, men vi hittar alltid svaren där i botten av oss själva.


I feel like the DJ is my bodyguard, you see the way he keeps me safe with the treble and that bass
SICKDetta är ju helt sjukt. Sinnesjukt! Videon har legat uppe tre veckor och redan har över 17 miljoner lyssnat på hans ljuva stämma samt att han medverkat i Ellen DeGeneres show! Videon är lite seg att ladda men verkligen värt det.

I REALLY WISH YOU'D SAY JUST WHAT YOU'RE THINKING
COME AND BRING ME BACK TO LIFE / YOU CAN MAKE THE DARKNESS SHINE

Var ute och fotade igår med Matilda! Vi tog en riktig cykeltur ändå ut till Hycklingehage där det var massa söta kossor :D

I CAN SEE OUR SILHOUETTES CLEARLY AT THE END


Praying for love in a lap dance and paying in naivetyEn gammal och riktigt bra låt. Antar att det inte bara är jag som tyckte om dom äldre låtarna bättre än dom "nya"! Videon är ju även favorit.

There are days when you feel so small and you know you could be so tall
Allt jag ser är en stor metallboll som öppnar sig och ut stiger världens vackraste varelse.

IF YOU WANT ME TO LISTEN, WHISPER


NIGHT OF THE HUNTERWANTED. Dom ska jag ha. Har tyvärr bara hittat dom på ett enda ställe på nätet och där i herrstorlekar, 41-46. Blir en roadtrip för att få tag i dom i så fall. Letandet fortsätter.

KOMM UND HILF MIR FLIEGENJag har landat någonstans, kan inte längre säga vart jag är. Har förlorat alla minnen, det jag ser säger mig inget. Kom och hjälp mig flyga låna mig dina vingar. Jag byter dem mot världen, mot allt som håller kvar mig. Jag byter dem inatt, mot allting som jag har.

Berätta alla lögner, gör så att jag tror på dem. Annars får jag ingen mer luft och denna tystnad gör mig döv. Bara gråa murar och inget ljus.


Sometimes when I'm alone I wonder, is there a spell that I am under keeping me from seeing the real thing?This is the silent place, where people speak but cannot hear.
This is the silent place, where people stare but cannot see.


Feels like a circle around me while I wait for more
Lips like liqourice, tongue like candyDagen kommer tyvärr bestå av världens tråkigaste plugg! Men blir lite bättre med nya marabou och nya låten av 3OH!3 och Ke$ha ♥

Set your thoughts on a world far off where we only cry from joyFödelsedagsbarnet hade såklart en krona dagen till ära!


Hade ett superbra avslut av helgen i Kalmar med mina fina tjejer! Några hundralappar fattigare men två blommiga klänningar och en vit trjöja rikare! Även att vi var ganska slut efter lördagen så hade vi det lika kul som vanligt ♥

WHEN YOU GET WHAT YOU WANT, BUT NOT WHAT YOU NEED


I PARTY WITH MY PAIN

Har inga bilder från Valborg men här kommer bilder från igår! Det började hos Frida där hon bjöd på köttfärspaj och fick lite presenter och fortsatte med massa dans och mer folk. Så gick vi sedan till Sky och hade det ännu bättre! Ialla fall tills en högtalare gick sönder, haha (; Men kvällen fortsatte även att det var djävulskt kallt. Tack alla som gjorde kvällen toppen ♥

RSS 2.0